ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η  επικρατούσα άποψη της κοινωνίας για την κυβέρνηση  είναι ότι  βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, βυθισμένη στην ανεπάρκειά της και την αδυναμία να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της διακυβέρ-νησης της χώρας .Η αριστερή ομάδα που έχει αναλάβει την τύχη της  χώρας έχει πέσει θύμα του εαυτού της. Κατάφερε να δικαίωση όλους τους "προηγούμενους" σε σύντομο χρόνο και  προσπαθεί να κυβέρνηση με την επικοινωνία και την προπαγάνδα, στην λογική για όλα "φταίνε οι άλλοι".  
Το τέλος του μνημονίου την έχει αφήσει μόνη στην κενότητά της πολιτικής της ύπαρξης και χωρίς δυνατότητα να ενεργήσει. Η μέχρι τώρα ρητορική , κατά των μνημονικών επιλογών και πολιτικών και οι ουτοπικές στρατηγικές που πρότεινε , πλέον  φαντάζει στα μάτια των ελλήνων πολιτών ως εφιάλτης (τρίτο μνημόνιο, αύξηση φόρων, περικοπές μισθών και συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου, κατασχέσεις κτλ ) .
Χωρίς μνημόνιο η παρούσα κυβέρνηση  δεν υπάρχει, δεν διαθέτει πρόταση για την διακυβέρνηση της χώρας, δεν είναι καν ικανή να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη, δεν υπάρχει όραμα για την επόμενη μέρα, δεν γνωρίζουν στοιχειώδη πράγματα για τον έλεγχο και την προστασία του πολίτη. Το τέλος αυτής της κυβέρνησης πλησιάζει και η αίσθηση του κινδύνου τρομάζει  την ηγετική ομάδα της κυβερνώσας αριστεράς, που είχε βολευτεί στην εξουσία  και γευόταν με λαιμαργία  τα προνόμια της.
Τώρα που έρχεται  η ώρα του απολογισμού, τους στοιχειώνει ο κατάλογος των νεκρών, η συμφορά στο Μάτι, στην Μάνδρα και  όλες οι επιλογές του τρίτου μνημονίου και  ποιος ξέρει πού αλλού. Προσπαθούν να ισοπεδώσουν  ότι έχει απόμεινε από την μεσαία τάξη , αναγκάζοντας  τους νέους και τα φωτεινά μυαλά να φύγουν από την χώρα και προκρίνουν στους υπόλοιπους ως λύση τα επιδόματα Φαλκιδεύουν την επιχειρηματικότητα στην αριστερή και αντιπαραγωγική τους λογική με την εξοντωτική φορολογία . Επιβάλουν φόρους ανεξέλεγκτα χωρίς να αντιλαμβάνονται το κακό που κάνουν στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.
Αντιλαμβάνονται την διακυβέρνηση της χώρας σαν συνεδρίαση δεκαπενταμελούς και  ανακοινώνουν πως   θα αλλάξουν  το ωράριο των μαθημάτων στα σχολεία σαν μοναδικό πρόβλημα στην εκπαίδευση. Και την εξωτερική πολιτική την ασκούν με όρους Γ.Σ σχολής σε περασμένη ώρα , όταν έλεγαν στα αμφιθέατρα των σχολών τον Μ. Αλέξανδρο "σφαγέα των λαών" και την Β. Ήπειρο Νότια Αλβανία και τους Τσάμηδες "επαναστάτες"
 Και τώρα μετά την καταστροφή, απομακρύνουν αυτούς που θα έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί από την πρώτη στιγμή από θέσεις υπουργικές και επιχειρησιακές. Εξαπολύουν επιθέσεις κατά πάντων. Προσπαθούν μα φορτώσουν τις ευθύνες σε άλλους. Μιλάνε για ανασχηματισμούς και κατεδαφίζουν αυθαίρετα, μάντρες και κοτέτσια.
Καταλογίζουν στην Αντιπολίτευση τις  δικές τους πρακτικές, παραλείψεις  και αμαρτίες, και επιβάλλουν εμπάργκο σε Μέσα Ενημέρωσης γιατί δήθεν τους αντιπολιτεύονται, επειδή αναφέρουν την αλήθεια και δείχνουν την καταστροφή των πολιτών.
Μεταφέρουν τους αρχιτρομοκράτες  από τον Κορυδαλλό σε συνθήκες κράτησης χαλαρές και ξεκούραστες. Και ασχολούνται επισταμένος με  την δολοφονική επίθεση κατά του Μαδούρο.
Όμως η ώρα της αλήθειας έφτασε ,οι πολίτες έχουν αηδιάσει από τα ψέματα την αλαζονεία  και την έπαρση όλων αυτών που μας κυβερνούν και περιμένουν την ώρα της κρίσης για να τους στείλουν στα σπίτια τους. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια δυστυχώς.   
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ  Γ. ΝΙΚΟΣ