ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Είναι χαρά μου που εδώ και χρόνια βοηθάω και συνδράμω, όπως μπορώ, τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ζακύνθου και συμμετέχω στις διοργανώσεις ενώ παράλληλα παρέχω τη στήριξη και τη βοήθεια μου στο να διοργανώνονται παιδικά τουρνουά και αγώνες με ομάδες από άλλα μέρη της χώρας»
 
Η υποψήφια βουλευτής Ζακύνθου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χριστίνα Τετράδη, συμμετείχε στην συνέντευξη τύπου και παρέστη στην τελετή έναρξης του Πανελληνίου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «ZanteBoca 2019», που πραγματοποιείται στην Ζάκυνθο από τις 22 έως 24 Απριλίου.
Σε δηλώσεις της η κ. Τετράδη, αφού εξέφρασε την απογοήτευσή της για τις ελλιπείς και σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτες αθλητικές υποδομές, επεσήμανε:
«Το ποδόσφαιρο προσελκύει διαρκώς νέα παιδιά και αυτό είναι σημαντικό, γιατί οι νέες γενιές έχουν ανάγκη από αξίες, από ιδανικά και από στόχους. Οι κίνδυνοι που παραμονεύουν για τα παιδιά μας είναι πολλοί και βρίσκονται παντού. Ασπίδα έναντι αυτών των κινδύνων είναι η συμμετοχή στον αθλητισμό, πουδίνει την δυνατότητα να απομακρύνονται ειδικά τα νέα παιδιά από τους κινδύνους που παραμονεύουν.
Είναι χαρά μου που εδώ και χρόνια βοηθάω και συνδράμω, όπως μπορώ, τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ζακύνθου και συμμετέχω στις διοργανώσεις ενώ παράλληλα παρέχω τη στήριξη και τη βοήθεια μου στο να διοργανώνονται παιδικά τουρνουά και αγώνες με ομάδες από άλλα μέρη της χώρας.
Είναι πολύ σημαντικό να ενδυναμώνουμε το ποδοσφαιρικό μας δυναμικό, ειδικά αυτό των μικρών ηλικιών, που αποτελεί και φυτώριο νέων ταλέντων τα οποία ευχόμαστε να χειροκροτήσουμε με μεγάλη περηφάνια στα επόμενα χρόνια.
Αξίζει και πρέπει να επενδύσουμε προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του αθλητισμού, μέσα από προγράμματα και υποδομές που θα παρέχουν ένα σύγχρονο περιβάλλον στα παιδιά μας, για να ασκήσουν νου και σώμα.Αυτή η πρόκληση αφορά όλους τους Ζακυνθινούς και πιστεύω πραγματικά, πως όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε το αθλητικό μέλλον του νησιού μας, να βάλουμε υψηλούς στόχους και να τους πετύχουμε.
Εύχομαι καλούς αγώνες, πολλές νίκες και διακρίσεις σε όλους.»  • Photo: Από αριστερά Γιάννης Κόκλας (ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ), Διονύσης Μουζάκης – Μποζώνος (ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ),Χριστίνα Τετράδη (ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ), Φώτης Κόττης (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ), Λεωνίδας Μαλιούφας (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ )


Ζάκυνθος Καιρός