ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 Σε συνέχεια των επιτυχημένων Τελετών  Βράβευσης των διακεκριμένων αθλητών της Π.Ε. Ζακύνθου, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, έγινε πραγματικότητα η επιθυμία εκατοντάδων αθλητών, σωματείων και φιλάθλων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο νησί μας . Πραγματοποιήθηκε στη Ζάκυνθο εκδήλωση αφιερωμένη στο «Βασιλιά των σπορ» με τίτλο  ¨Η Ζάκυνθος τιμά το ποδόσφαιρο». Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ζακύνθου κ. Ελευθέριος Νιοτόπουλος, θέλει προσωπικά  να ευχαριστήσει, όλα τα  Ποδοσφαιρικά  Σωματεία της Ζακύνθου και τον καθένα ξεχωριστά, για την συμμετοχή τους στη Τελετή τιμής του ζακυνθινού ποδοσφαίρου,  καθώς και για  την εξαιρετική συνεργασία τους,  που είχε σαν αποτέλεσμα μια άψογη διοργάνωση.

Αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί κάτι σημαντικό για το ποδοσφαιρικό αθλητισμό στο νησί μας . Πόσο μάλλον όταν την τιμούν με την παρουσία τους σημαντικά πρόσωπα του Ελληνικού και διεθνούς  ποδοσφαίρου, ο Τάκης Οικονομόπουλος και ο Στέλιος Σεραφείδης .

 Οι νέοι αθλητές της Ζακύνθου  πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτές τις Τελετές . Σκοπός της Π.Ι.Ν. είναι, να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό που είναι ένα μαγικό ταξίδι για κάθε νέο και νέα, διδάσκοντάς τους παράλληλα το σεβασμό στην αξία της προσπάθειας και στα αθλητικά ιδεώδη.

Στην προσπάθεια αυτή, είχαμε και φέτος για 3η συνεχή φορά συμπαραστάτες τους Έλληνες- διεθνείς  ποδοσφαιριστές, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς .

Μετά την 3η Τελετή Βράβευσης, η εκδήλωση αυτή γίνεται θεσμός, κάτι που όλος ο αθλητικός κόσμος το επιθυμεί, γιατί οι μικροί ζακυνθινοί αθλητές, οι γονείς, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, και τα Σωματεία το δικαιούνται, αλλά κυρίως το αξίζουν.  

 

 

 

                                                                                    

 

 

 

                                                                                    

Ζάκυνθος Καιρός