• «Την Παρασκευή η κεντρική πολιτική ομιλία του κ. Αλεξάκη στη Ζάκυνθο»
  • «Είναι δικαίωση του Στέλιου Μποζίκη και Ανδρέα Ξένου το θέμα επιλογής της συγκεκριμένης περιοχής στο ΛΙΒΑ  . Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε στο 2019 ακόμη για σκουπίδια όταν σε άλλες περιοχές είναι χρυσός και εμείς να προσπαθούμε να το μαζέψουμε. Πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων»


Γιάννης Κομιώτης  (Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Επτανησιακή Πρωτοβουλία & Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής)

Την Παρασκευή θα έχουμε τη κεντρική πολιτική ομιλία που θα είναι και ο κ. Αλεξάκης και μέσα από αυτή την εκδήλωση θα υπάρξει δυναμική και θα έχουμε σημαντική πορεία
Βλέπουμε κοκορομαχίες ανάμεσα Τσίπηρα και Μητσοτάκη και δυστυχώς δεν δίνουν σημασία στα μεγάλα προβλήματα.
Ο διπολισμός που προσπαθούν να περάσουν δημιουργεί απαξίωση για τη πολιτική ζωή, φαινόμενα οι πολίτες να πηγαίνουν σε ακραία κόμματα.
Υπάρχει αποπροσανατολισμός από τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας αλλά και της Ευρώπης
Γίνονται κοσμογονικές αλλαγές και δυστυχώς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι. Φέρουν γι αυτό ευθύνη οι 2 αρχηγοί
Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ έχει δηλώσει ότι για να ξεπεράσουμε τη κρίση θα πρέπει να υπάρχει εθνική  συνεννόηση. Ταυτίζομαι με αυτή τη θέση.  Δυστυχώς όμως η χώρα μας παρότι ο Τσίπρας λέει ότι έχει φύγει από τα μνημόνια σε κάθε μέτρο που θέλει να περάσει θα π ρέπει να ζητήσει τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών
Στο εθνικό επίπεδο η οποιαδήποτε σταθερή κυβέρνηση δεν εμποδίζει τη συνεργασία των κομμάτων . Σε τοπικό επίπεδο εκείνο που συμβαίνει με το Κλεισθένη για μένα είναι η επιτομή της πολιτικής συναλλαγής. Σημαίνει ότι τη 2η Κυριακή όποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος θα πρέπει να συνεννοηθεί με τους άλλους προκειμένου να δημιουργήσει πλειοψηφία και να περάσει τις θέσεις του
Στη Κύπρο που λειτουργεί έχουν την πολιτική παιδεία που δυστυχώς δεν θα μπορεί να  συμβεί σε εμάς, τουλάχιστον στην αρχή του θεσμού
Εμείς είμαστε ξεκάθαροι και στο χώρο μας. Στηρίζουμε οποιαδήποτε μέτρα ή προσέγγιση που  θα είναι σε προοδευτική κατεύθυνση , μία κεντροαριστερή κατεύθυνση.
Ο κ.Τσίπρας και οι συνεργάτες του αποτελούν μια συντηρητική κατεύθυνση.  Ο κ. Τσίπρας συνεργάστηκε με το κ.Καμμένο για 4 χρόνια, Ακραία μορφή της δεξιάς. Τα μέτρα που πήρε ήταν δυστυχώς συντηρητικά έως ακραία.
Με το βουλευτή Ζακύνθου δεν έχουμε καμία επαφή σαν ΚΙΝ.ΑΛ γιατί είναι διαφορετικές οι αντιλήψεις.
Μόνο ο λαός είναι αυτός που θα προσδιορίσει με τι τρόπο θα προσεγγίσουμε αυτή τη πολιτική και θα το προσδιορίσει με την ψήφο του.
Η κοινωνία απότομα δε μπορεί να έρθει προς τα εσένα. Είμαστε διαφορετικοί έχουμε κάνει πολλά για τη χώρα.
Ο κ.Αλεξάκης απευθύνεται σε όλο το φάσμα και οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες …
Δυστυχώς είμαι στις οικονομικές υπηρεσίες , σημαίνει κούραση, ώρες αμέτρητες για να λυθούν βασικά προβλήματα που ήδη έπρεπε να είναι λυμένα, όπως το θέμα των τραπεζών ….
 
Οι προτεραιότητες  που θα δοθούν από εμάς  θα φροντίσω αν με επιλέξει ο ζακυνθινός λαός να αξιοποιηθεί το παλιό  νοσοκομείο που έχει μείνει στη τύχη του. Θα μπορούσαν να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες και φυσικά θα είναι και προσβάσιμες.
Ένα άλλο θέμα είναι η προσβασιμότητα των κτιρίων για τα ΑΜΕΑ. Δε μπορούν να ανέβουν με φυσική παρουσία να κάνουν τη δουλειά τους. Όλα τα κτίρια θα πρέπει να έχουν προσβασιμότητα
Είμαι ο τελευταίο που θα απαξιώσω το έργο κάποιου. Όποιος ασκεί διοίκηση ένα λιθαράκι θα βάλει. Τα απορρίμματα όμως ήταν ένα θέμα που η Ζάκυνθος ήταν στο και πέντε. Έχουμε βρει τη τοποθεσία αλλά είναι πλέον θεμα χρόνου να λυθεί.
Οι  ζακυνθινοί που έρχονται να διαχειριστούν το τόπο  δεν έχουν ομόνοια. Στη διεκδίκηση των προβλημάτων θα έπρεπε να υπάρχει συνεννόηση,  ομόνοια, να μπορούμε να διεκδικούμε για τα προβλήματα
Έχουν εξασφαλιστεί χρηματοδοτήσεις και πάμε για την ολοκλήρωση. Προσπάθησε , διεκδίκησε, πέτυχε ο κ.Κολοκοτσάς και αυτό του το εντάσσω στα θετικά.
Είναι δικαίωση όμως του Στέλιου Μποζίκη και Ανδρέα Ξένου το θέμα επιλογής της συγκεκριμένης περιοχής . Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε στο 2019 ακόμη για σκουπίδια όταν σε άλλες περιοχές είναι χρυσός και εμείς να προσπαθούμε να το μαζέψουμε. Πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Το μήνυμα είναι ψηφίζουμε Αλέξη Αλεξάκη γιατί είναι νέος άνθρωπος , της αγοράς και η λύση είναι μέσα από νέους ανθρώπους που έχουν όραμα και θέλουν διαφορετική ποιότητα ζωής για το  τόπο
Ζάκυνθος Καιρός