Η Ζακυνθινή φωτογράφος Athina Souli  είναι μία από τους 25 φωτογράφους που επιλέχθηκαν από την Feature Shoot's The Swap Print, σε διεθνή διαγωνισμό που συμμετείχαν εκατοντάδες φωτογράφοι από όλο τον κόσμο ,για να εκθέσει το έργο της στο φημισμένο Studio Gallery B & B του Παρισιού στις 20 έως 27 Μαϊου 2019 και τον Ιούλιο στη Gallery Foley στη Νέα Υόρκη.(Σημειώνουμε ότι το έργο της φωτογραφήθηκε στη Ζάκυνθο)
Επιλεγμένοι φωτογράφοι προέρχονται από όλο τον κόσμο, με ρίζες στη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Νορβηγία, τις Κάτω Χώρες, τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία κ.α.
Η έκθεση δεν έχει συγκεκριμένο θέμα, αλλά παρά τη γεωγραφική τους απόσταση, οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν εναρμονίζονται με απροσδόκητους και ποιητικούς τρόπους. Σε όλη τη συλλογή, μας υπενθυμίζουν την αξία της επιλογής του δρόμου που δεν ταξίδεψε λιγότερο, της αναζήτησης της ομορφιάς σε συνηθισμένους χώρους. 
Αυτές οι εικόνες δεν είναι για δραματικές περιστάσεις αλλά για τις λεπτές και φευγαλέες στιγμές που καθορίζουν την καθημερινή μας ζωή: ένα απλό αναμμένο παράθυρο στη Δυτική Όχθη. Ένα παράθυρο που αντανακλάται σε έναν καθρέφτη. Μερικές φορές, το "μέσον του πουθενά" είναι πιο εντυπωσιακό από ό, τι θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, είτε είναι μια εγκαταλελειμμένη κατοικία στην έρημο, έναν εγκαταλελειμμένο δρόμο στην Αργεντινή .Αυτές οι φωτογραφίες προτιμούν σιωπή πάνω από θόρυβο. Μας εμπνέουν να περιπλανηθούμε από την πεπατημένη διαδρομή, αν μόνο για τη χαρά του να χαθείς.

https://www.featureshoot.com/2019/05/announcing-the-winners-of-the-print-swap-show-in-paris/?fbclid=IwAR0xUlrlJ_yPR8WbxTFEeP5Nkir8RfG0Ja6RiZdeSxvqHjOOxBGAt5lkY34  

 

Ζάκυνθος Καιρός