Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κυριακή 27 Μάιος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Ξανά και ξανά  και  ξανά … χάνονται σε μία κακόγουστη επανάληψη του ίδιου σκηνικού, με  «σταθερή αξία» τον πολιτικό «παραλογισμό», που επιμένει να υποκαθιστά την ουσία των πραγμάτων, σαν μία φάρσα, ακόμη και με επικοινωνιακές ελλείψεις.... Στην τρέχουσα εκδοχή της  άστοχης αυτής τακτικής, σαστισμένοι οι πολίτες, παρακολουθούν, αλλά, δυσκολεύονται να κατανοήσουν …. ορμώμενοι από πού κάποιοι , θεωρούν  ότι μπορούν να τους εμπαίζουν!

Μετά από παρέμβασή μας, η οποία αντικατοπτρίζει την αγωνία πολλών συμπολιτών μας και μελών του Επιμελητηρίου που θέλουν να επενδύσουν μέσω του LEADER, εισάγετε τελικά το θέμα στη Διοικητική Επιτροπή του φορέα 24/05/18 για τη λήψη απόφασης σχετικά με την καταβολή των 14.000 €, ποσού που αποτελεί τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, ως εταίρου στο «ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ», το οποίο θα διαχειριστεί το LEADER. Η λήψη όμως μιας τέτοιας απόφασης απαιτεί πλήρη ενημέρωση και τεκμηρίωση σε μια σειρά από θέματα που έχουν προκύψει εως σήμερα.Θέματα που τέθηκαν από εμάς και απάντηση δεν δώθηκε όπως :

Μέσω  ανάρτησής του στο fb, ενημερώνει για το αποτέλεσμα  της προσωρινής διαταγής, μέχρι εκδίκασης των  ασφαλιστικών μέτρων  κατά των  εμπλεκόμενων φορέων αναφορικά με την  λειτουργία της μονάδας  διαχείρισης  των απορριμμάτων στον ΛΙΒΑ, που συζητήθηκαν το πρωί της Τέταρτης και η απόφαση εκδόθηκε από τα δικαστήρια της Ζακύνθου την Πέμπτη 24/05/2018 , ο κ. Νίκος Ζαρανης μέλος του διοικητικού συμβουλίου, του  Περιβαντολογικού Συλλόγου «ΒΡΑΧΙΩΝΑ», που κατέθεσε το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων.

Έχοντας σοβαρή συναίσθηση των ευθυνών, απέναντι στα μέλη μας  πολίτες και το τόπο μας, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, πήρε την πρωτοβουλία την Τρίτη 15 Μαϊου 2018, πραγματοποιώντας ευρεία δημόσια σύσκεψη φορέων και θεσμών, στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και  Νοτιοδυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ζακύνθου πραγματοποίησε διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο, στις 19 και  20 Μαΐου 2018, στη Ζάκυνθο.