Αναφορά στην λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, έκανε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Στασινόπουλος  στον IonianRadio, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ότι αυτό που χρειάζεται για να υπάρξει βελτίωση στην αγορά δεν είναι διεύρυνση λειτουργίας αλλά αλλαγή  αντίληψης και στρατηγικής αυτών που αποφασίζουν για εμάς.

«Ανοίγοντας μια επιχείρηση την Κυριακή έχει επιπλέον κόστος .Το πελατολόγιο της  επιχείρησης είναι συγκεκριμένο και  το αγοραστικό κοινό έχει περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Ακόμη  και να διανυκτερεύσουν τα καταστήματα τίποτα δεν θα αλλάξει. Οι μόνοι που ίσως εξυπηρετηθούν είναι οι τουρίστες » είπε χαρακτηριστικά ο κ.Στασινόπουλος, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κάποιος  στην τοπική κοινωνία που να ισχυρισθεί ότι δεν προλαβαίνει όλη την εβδομάδα και περιμένει την Κυριακή να κάνει τις αγορές του.

Επίσης αναφερόμενος στο Επιμελητήριο δήλωσε ότι «παρόλο που υπάρχουν αντιπαραθέσεις,  πάντα υπάρχουν άνθρωποι να δουλέψουν» ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε δύο εκθέσεις τοπικών προϊόντων  που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο, η πρώτη στο σχολείο του Άμμου  τον Αύγουστο, στις ημέρες  εορτής του Αγίου Διονυσίου και η δεύτερη θα γίνει (παράλληλα με τα Ζακύνθια) μπροστά στην Περιφερειακή Ενότητα

Ζάκυνθος Καιρός