ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟΟ ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου καταγγέλλει με Δελτίο Τύπου τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου για την  επιπέδου Τρούμπας και χαμαιτυπείου ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook  - 12/7/2018) και συνεχίζει στο ίδιο καυστικό ύφος…
            «Η συγκεκριμένη ανάρτηση προσβάλλει κάθε έννοια ήθους και καταδεικνύει ξεκάθαρα τον “πλούσιο εσωτερικό, πολιτικό κόσμο του ανδρός” και πώς αντιλαμβάνεται την Δημοκρατία και τη διαδικασία του  «πολιτεύεσθαι»  ο  κ. Μπούκιος.
             Κατανοούμε τον  πανικό ορισμένων στελεχών, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και πανελλαδικά στη ΝΔ, αφού η 21η Αυγούστου πλησιάζει χωρίς να έχει πέσει ακόμη η κυβέρνηση, παρά τον βρώμικο πόλεμο που υφίσταται από «Μακεδονομάχους» και επιχειρηματικά συμφέροντα με προεκτάσεις στον υπόκοσμο και  τη νεοναζιστική  ακροδεξιά. Πλησιάζει δηλαδή το τέλος των μνημονίων για την πατρίδα μας, η επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, η αύξηση του κατώτερου μισθού και η απόκτηση ξανά της κυριαρχίας μας ως κράτος. Αντίθετα, η καταστροφολογία της ΝΔ διαψεύδεται καθημερινά από την πραγματικότητα, αλλά και τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Επιπλέον, η διερεύνηση των σκανδάλων για όλες τις νοσηρές καταστάσεις προχωράει κανονικά και κάποια από τα επώνυμα στελέχη της ΝΔ θα κληθούν σύντομα να απολογηθούν.
             Όμως αυτός ο πανικός δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την χυδαιότητα του προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου. Και επειδή, παρά τις αντιθέσεις και τις πολιτικές διαφορές μας, ζούμε σε έναν τόπο με παράδοση στον πολιτισμό, απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, ιδίως όμως σε όσους ανήκουν στη συντηρητική παράταξη, και τους καλούμε να καταδικάσουν  απερίφραστα τις χυδαιότητες του προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, επειδή  πιστεύουμε ότι ως πρόσωπα τους αδικεί η συλλήβδην ταύτισή τους με τον κ. Μπούκιο.»

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός