ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
«Με φόντο την αποφορά, στις γειτονιές της Πόλης και των χωριών μας, από την ανεξέλεγκτη απόρριψη των απορριμμάτων και τις φήμες που διαχέονται για κακουργηματικές διώξεις στελεχών του Δήμου έρχεται η  Κα Μουζάκη να στήσει ένα αστυνομικό σενάριο  στην προσπάθεια της να διασωθεί από τις βαρύτατες ευθύνες της για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς» επισημαίνει με Δελτίο Τύπου, ο Συνδυασμός «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ»  και ο Επικεφαλής του, κ. Γιώργος Αρμένης, για προχωρήσει ακόμη περισσότερο… « Ο ιός που μετέδωσαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές …ΕΥΤΥΧΏΣ δεν κατέστρεψε τα στοιχεία της "δράσης" τους!!»
Συγκεκριμένα ,
                «Αγανάκτηση προκαλούν στην Τοπική κοινωνία τα διαδραματιζόμενα στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας!
                Προσπαθήσαμε να ξυπνήσουμε τον κ. ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ από τον Πολιτικό λήθαργο που βρίσκεται γνωστοποιώντας του και καταγγέλλοντας τα "Έργα και τις ημέρες " της "εκλεκτής " του Δημοτικής Συμβούλου στην Προεδρία του Νομικού προσώπου!
Μάταια όμως! !
                Σήμερα και μετά την παραδοχή τους ότι ΚΛΕΊΝΟΥΝ οι Παιδικοί σταθμοί, τους καλούμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους ή να παραιτηθούν! ! Ο ιός που μετέδωσαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με την ανευθυνότητα και ανικανότητα τους ΕΥΤΥΧΏΣ δεν κατέστρεψε τα στοιχεία της "δράσης" τους!!
                Όπως ενημερωθήκαμε από στελέχη της εταιρείας που έχει αναλάβει την συντήρηση των πληροφοριακών συστημάτων μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου 2017 τα στοιχεία των υπολογιστών έχουν ΑΣΦΑΛΏΣ αποθηκευτεί και άρα  είναι ανακτήσιμα!
                Το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που στήθηκε για να εξυπηρετήσει την Κα Μουζάκη αποκαλύφθηκε.
                Καλούμε για ύστατη φορά την κ. Μουζάκη να σταματήσει να αποδίδει ευθύνες στο προσωπικό των Παιδικών Σταθμών Τα στοιχεία της διαχείρισης επί των ημερών που ασκούσαμε διοίκηση τους έχουν παραδοθεί ασφαλώς και δεν κολλάνε "ιούς" γιατί είναι "υγιή" !
 
 ΚΑΛΑ 
 ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ»

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός