ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τις εργασίες που πραγματοποιούνται  στην περιοχή του «Λίβα» για την εγκατάσταση της ενδιάμεσης λύσης, διαχείρισης των απορριμμάτων, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή το πρωί της Πέμπτης 07/12/2017.
Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, φανερά ενοχλημένος, απευθυνόμενος σε όσους  «λυσσαλέα τον πολεμούν» δηλώνει  ότι  «Η σπέκουλα εναντίον του… είναι καταδικασμένη να αποτύχει» εξηγώντας, μάλιστα, τους λόγους …
«Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η δοκιμαστική λειτουργία των μηχανημάτων και πλέον το οξυμένο πρόβλημα με τα απορρίμματα λύνεται»  επισημαίνει χαρακτηριστικά για να καταλήξει στο σχετικό Δελτίο Τύπου  «στην ιστορία μένουν όποιοι λύνουν τα προβλήματα και όχι εκείνοι που για ίδιον όφελος μπλοκάρουν μια κοινά αποδεκτή απόφαση. Αιδώς Αργείοι...»

Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Ζακύνθου για τις εργασίες στον Λίβα

"Τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του "Λίβα" για την εγκατάσταση της ενδιάμεσης λύσης που αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή σήμερα το πρωί.
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τις προηγούμενες ημέρες, δεν μπορούσε να πέσει πίσσα, εμπόδιο όμως που ξεπεράστηκε και πλέον η παρέμβαση αυτή ολοκληρώνεται.
Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η δοκιμαστική λειτουργία των μηχανημάτων και πλέον το οξυμένο πρόβλημα με τα απορρίμματα λύνεται, όπως είχαμε υποσχεθεί στον Ζακυνθινό λαό.
Ας καταλάβουν λοιπόν όσοι μας πολεμούν ακόμη λυσσαλέα, εφευρίσκοντας διάφορα ανούσια εμπόδια, ότι σύσσωμος ο κόσμος του νησιού θέλει την επίλυση του προβλήματος, που αφορά τη δημόσια υγεία.
Η σπέκουλα εναντίον του Δημάρχου από συγκεκριμένους κύκλους, που προσπαθούν να του προκαλέσουν ηθική βλάβη, είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Εξάλλου, στην ιστορία μένουν όποιοι λύνουν τα προβλήματα και όχι εκείνοι που για ίδιον όφελος μπλοκάρουν μια κοινά αποδεκτή απόφαση.
Αιδώς Αργείοι..."


Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός