Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 22 Οκτώβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τη Δευτέρα (22.10.2018) στη Χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες , οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους . Στα πλαίσια αυτά και σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο  επιδείνωσης  καιρού από την ΕΜΥ το Λιμεναρχείο Ζακύνθου ενημερώνει …

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός κ. Σταύρος  Κοντονής θα παρευρεθούν στη Ζάκυνθο προκειμένου να παραστούν στην ετήσια, διεθνή συνάντηση  των χειριστών του Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία”, η οποία πραγματοποιείται στο νησί μας 20-22/10/2018.Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου , θΘα εξετάσουν τοπικά ζητήματα και, συγκεκριμένα, α) το πρόβλημα που προέκυψε με τις Γαλάζιες σημαίες και β) τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στην περιοχή του Ναυαγίου, στις Βολίμες.

Σεισμός αισθητός στην Ζάκυνθο, στις 01:03 της 18/10/2018, αναστάτωσε τους κατοίκους.

Μέσα σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, ο τ.Λιμενάρχης Ζακύνθου κ.Νίκος Κοκκάλας, την Δευτέρα το μεσημέρι , στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου και μετά από 7 έτη επιτυχημένης σταδιοδρομίας του στο νησί μας, προχώρησε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής υπηρεσίας στον νέο Λιμενάρχη Ζακύνθου κ. Αθανάσιο Σιούτη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Ζακύνθου συνεχίζοντας τις προσπάθειες του για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση εθνικών και κοινοτικών πόρων, που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών της Ζακύνθου και των εποχικών επισκεπτών, ενημερώνει τους Ζακυνθινούς για τη συμμετοχή του στα παρακάτω, νέα χρηματοδοτικά εργαλεία / προσκλήσεις που αφορούν στην πόλη της Ζακύνθου: