Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 24 Απρίλιος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά

«Η στρατιωτική γέφυρα δεν θα έρθει ποτέ!!!» δηλώνει στο IonianRadio.gr ο Νίκος Βρδακαστάνης - «Έχει ευθύνες ο Νιοτόπολος αλλά όχι όλες»

Γέφυρα δεν θα δούμε. Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Κανένας δεν μου το έχει πει. Όμως θα μοιράσω τις ευθύνες. Πραγματικά και εγώ θα ήθελα μια πέτρινη όμορφη παραδοσιακή. Επειδή όμως ο δρόμος είναι μακρός και χρήματα δεν υπάρχουν

Εκδήλωση... «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί»

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του σύγχρονου Επαγγελματικού Λυκείου και των θεσμικών αλλαγών που υλοποιήθηκαν και αφορούν την αναμόρφωση της δομής του, τη διεύρυνση της πρόσβασης των μαθητών/τριών των ΕΠΑ.Λ. σε Α.Τ.Ε.Ι.

Λίγες ημέρες απομένουν για να ολοκληρώσουν οι Δήμοι την υποχρέωση των οικιστικών ορίων στους δασικούς χάρτες – ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Από την Υπηρεσία Δόμησης τα εγκεκριμένα σχέδια πόλης του Δήμου (παρ. 2α άρθρου 23)
Από την ίδια υπηρεσία τυχόν άλλα σχέδια πόλης του Δήμου (παρ. 2β άρθρου 23)
Από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου οι οικιστικές πυκνώσεις

Διαδοχικοί αστυνομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά - (16) συλλήψεις στη Ζάκυνθο

Εκτεταμένοι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο για την πρόληψη της παραβατικότητας, στα νησιά του Ιονίου.
Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών

ΠΙΝ:Δεκτό έγινε, το ψήφισμα για την προστασία της α’ κατοικίας από τους πλειστηριασμούς

«Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και ανεργία, έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας, ιδιαίτερα τους οικονομικά ασθενέστερα και κοινωνικά ευπαθή στρώματα, σε αντικειμενική αδυναμία να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Παρέμβαση Λ.Νιοτόπουλου - 300.000 Ε για το γήπεδο Αμπελοκήπων

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου και «με βάση την προγραμματική σύμβαση, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Ζακύνθου αναλαμβάνει τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, την αντικατάσταση του χλοοτάπητα με καινούριο

Στη Ζάκυνθο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, του Πυροσβεστικού Σώματος

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί,  με επικεφαλής  τον Διευθυντή της Υπηρεσίας , βρίσκονται  στο νησί , πραγματοποιώντας σειρά επαφών και συναντήσεων. Στα πλαίσια αυτά, συναντήθηκαν και με τον  Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, κ. Λευτέρη

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider
 Τεράστια κενά στην ασφάλεια αποκάλυψε η Google, τρέχουν να κάνουν αναβαθμίσεις οι εταιρείες - Έκρυβαν το πρόβλημα από το καλοκαίρι και τώρα υπόσχονται λύσεις - Τι αναφέρουν Intel, Microsoft, Apple, ARM, ARD και Google για το πρόβλημα - Πως θα προστατέψετε τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο

Μια περιοχή του εγκεφάλου, η οποία, αν διεγερθεί κατάλληλα, «κόβει με το μαχαίρι» την όρεξη των ζώων, ανακάλυψαν αμερικανοί ερευνητές.

Ασύρματο σύστημα Διαδικτύου στη νοτιοανατολική Ασία και την υποσαχάρια Αφρική αποφάσισε να αναπτύξει η Google, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο Internet περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώποι.

Μια κακοκαιρία, όταν τη βλέπει κάποιος από το Διάστημα, μπορεί να είναι μαγευτική, ιδιαίτερα όταν απεικονίζεται με τα «ψεύτικα» χρώματα των επιστημονικών οργάνων.

Ο 100 μέτρων αστεροειδής 2013 ΕΤ θα είναι αρκετά αχνός στον ουρανό και ουσιαστικά αδύνατο να γίνει ορατός με γυμνά μάτια. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να πέσει πάνω στη Γη, σύμφωνα με το Space.com, όμως η εμφάνισή του προκαλεί κάποια νευρικότητα στους επιστήμονες (και όχι μόνο), καθώς μέσα σε λίγες μέρες είναι ο δεύτερος άγνωστος έως τώρα αστεροειδής που ανακαλύπτεται.