ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  και Βουλευτής Ζακύνθου κ. Σταύρος Κοντονής είχε την Τετάρτη, 11/07/2018, σύσκεψη εργασίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, με αντικείμενο τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στη Ζάκυνθο, που αποτελεί πάγιο αίτημα της κοινωνίας του νησιού.
Κατά τη σύσκεψη οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες για την κατασκευή ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου με κλειστά γυμναστήρια, κολυμβητήριο, γήπεδο ποδοσφαίρου και πολλαπλούς χώρους άθλησης. Το ακίνητο έχει ήδη διατεθεί από τον Δήμο και η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί, ενώ μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου αναμένεται να είναι όλα έτοιμα ώστε να μπει στην τελική φάση υλοποίησής του.
Το έργο μόλις ολοκληρωθεί θα αποτελέσει ένα από τα πλέον σύγχρονα γυμναστήρια στην Ελλάδα, το οποίο, όχι μόνο θα καλύπτει τις ανάγκες του νησιού, αλλά θα φιλοξενεί και πανελλήνιες διοργανώσεις. Επιπλέον, οι χώροι στάθμευσης που θα κατασκευαστούν θα εξυπηρετούν τους πολίτες και πέραν της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων. Όπως τονίστηκε μάλιστα, θα είναι δυνατή η επέκταση των αθλητικών υποδομών.
Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ. Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Αντίοχος και ο εκπρόσωπος της ΑΓΕΖ κ. Γιώργος Θεοδωρίτσης.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός