ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Ισπανός διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της Μαρσέιγ, μίλησε για την περίπτωση του «Μητρογκόλ» δείχνοντας σίγουρος για την πορεία του στην Μασσαλία
Αποτελεί θέμα στην Μασσαλία. Η Μαρσέιγ το καλοκαίρι ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος όμως για την ώρα δεν θυμίζει τον «πιστολέρο» του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα.
Προφανώς και υπήρχε κριτική από τον κόσμο και τον Τύπο στην Μασσαλία, αλλά ο Αντονι Θουμπιθαρέτα θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους για τον Κώστα Μήτρογλου.
Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μαρσέιγ έδωσε στη συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα της Μασσαλίας, την «Provence» και φυσικά ρωτήθηκε και για τον «πιστολέρο».
Ο Θουμπιθαρέτα όχι μόνο υπερασπίστηκε τον Μήτρογλου και διέψευσε τα όποια σενάρια υπήρχαν για παραχώρησή του τον Ιανουάριο αλλά... βλέποντας μακριά τόνισε πως ίσως χαρίσει και κάποιον τίτλο στο τέλος της χρονιάς.
«Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, ένας πολύ καλός σκόρερ και σίγουρα έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις συνθήκες και στην πίεση ενός συλλόγου όπως η Μαρσέιγ. Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να μοιάζει λίγο κολλημένος, αλλά δεν θα μείνει για πολύ έτσι», είπε αρχικά ο Θουμπιθαρέτα ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιλογή που έγινε το καλοκαίρι λέγοντας ότι
«Όταν παίρνεις μια μεταγραφική απόφαση την αξιολογείς πάντα στο τέλος της σεζόν. Ποιος ξέρει, ίσως ο Μήτρογλου να πετύχει το νικητήριο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου και να γίνει ο νέος Μπαζίλ Μπολί τον οπαδών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε μόλις στον Δεκέμβριο και είμαι σίγουρος πως το σήμερα δεν θα κρατήσει σε όλη τη σεζόν (σ.σ. προφανώς αναφερόμενος στην τρέχουσα φόρμα του Μήτρογκολ)»
Ο Θουμπιθαρέτα ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να παραχωρηθεί ο Μήτρογλου τον Ιανουάριο. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μαρσέιγ ήταν ξεκάθαρος. «Οχι, σε καμία περίπτωση, ούτε καν ως ιδέα δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός