ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«…τα φερέφωνα του υπουργού το κάνουν σημαία ότι υποστηρίζονται από νεοδημοκράτες… συνιστώ στα στελέχη μας να μην είναι τόσο εύκολοι στα φλας»
«Εμείς εκ των πραγμάτων λίαν συντόμως θα έχουμε κυβέρνηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ίσως και με αυτοδυναμία… Το κόμμα θα είναι Κυβέρνηση και θα πάρει και την έδρα της Ζακύνθου»
«Με αυτή τη τσόντα που κάνει ταξίδια αναψυχής, αυτό το φιντάνι της πολιτικής το κ.Καμμένο που κυβερνάνε να μας πουν τι εφαρμόσανε…»
«Για τις υποψηφιότητες στη Ζάκυνθο θα πρέπει να υπάρξει αγαστή συνεργασία με το κόμμα επάνω. Προτρέπω τα στελέχη και τους ψηφοφόρους εδώ να μην είναι δέκτες κάποιων βαρόνων που πίνοντας καφέ ,πάνε στη γωνία και αρχίζουν να λένε «τώρα κουβέντιαζα με το κ. Αυγένακή… τώρα κουβέντιαζα με το κ.Κονταδάκη…»
«Σημαία μου είναι να γίνει ανανέωση στο κόμμα…»
«Η γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη είναι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα που δε θα λύσει κανένα πρόβλημα και θα το δουν οι φίλοι μας οι Αργασιώτες»
 

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Ζακύνθου Διονύσης Καρδιανός-Μπούκιος δίνει την πρώτη εφ΄όλης της ύλης , μετά την εκλογή του, συνέντευξη στο δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη, στα γραφεία της ΝΟΔΕ
 
Δεν κατεβαίνουμε με τα όπλα παραδομένα. Πολλοί μας λένε ανίκητος ότι είναι ο σημερινός υπουργός και βουλευτής Ζακύνθου…. Ας αφήσουν να το δούμε…
Οι οπαδοί της ΝΔ πρέπει να μάθουν ακριβώς ποια μάχη θα δώσουν, χωρίς υποχωρήσεις… Στις λιγοστές επισκέψεις του υπουργούν στη Ζάκυνθο  τον επισκέπτονται  κάποιοι νεοδημοκράτες  για διάφορα θέματα … Παίρνουν την ευκαιρία οι Συριζαίοι να πουν ότι έχουν μαζί τους και νεοδημοκράτες  ότι,  πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ .Όχι, οι νεοδημοκράτες είναι εδώ. Δικαίως πάνε γιατί εκπροσωπούν κάποιες τάξεις. Όμως τα φερέφωνα του υπουργού το κάνουν σημαία ότι υποστηρίζονται από νεοδημοκράτες… Τους συνιστώ να μην είναι τόσο εύκολοι στα φλας. Να τον συναντήσουν χίλιες φορές όμως να μη βγαίνουν φωτογραφίες γιατί οι συριζαίοι το εκμεταλλεύονται και οι οπαδοί μας στενοχωριούνται.
Εμείς εκ των πραγμάτων λίαν συντόμως θα έχουμε κυβέρνηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ίσως και με αυτοδυναμία. Πιστεύω ο ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνει ότι έκανε το 2014 με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το πρόγραμμα μας είναι έτοιμο θα το ανακοινώσουμε και τοπικά και όσοι αποφασίσουν να ψηφίσουν ΝΔ θα το γνωρίζουν. Εγώ έχω επαφή και με τα νέα παιδιά που θα προσεχτούν από τη νέα Κυβέρνηση όπως πρέπει. Όχι να πηγαίνουν αφού σπουδάσουν να βρουν δουλειά όπου γης….
Αστοχούν αυτοί οι κύριοι που είναι 3,5 χρόνια κυβέρνηση. Ας μας πουν τι εφάρμοσαν από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Βέβαια έχουν την ικανότητα να βάζουν νέους όρους . Με αυτή τη τσόντα που κάνει ταξίδια αναψυχής, αυτό το φιντάνι της πολιτικής το κ.Καμμένο που κυβερνάνε να μας πουν τι εφαρμόσανε.
Δε χτίζω πολιτική καριέρα και μετά από 2 χρόνια θητείας μου εδώ , θα πάω σπίτι μου. Όμως το κόμμα θα είναι Κυβέρνηση και θα πάρει και την έδρα της Ζακύνθου. Αν εγώ δεν έβαζα υποψηφιότητα στη ΝΟΔΕ οι εκλογές εδώ θα πήγαιναν ντούκου. Εδώ την έδρα θα την πάρουμε. Μάγος δεν είμαι σε όλα τα θέματα. Με τη βοήθεια όμως της Νομαρχιακής Επιτροπής έχω την εντύπωση και τη πεποίθηση ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Για τις υποψηφιότητες στη Ζάκυνθο θα πρέπει να υπάρξει αγαστή συνεργασία με το κόμμα επάνω. Προτρέπω τα στελέχη και τους ψηφοφόρους εδώ να μην είναι δέκτες κάποιων βαρόνων που πίνοντας καφέ ,πάνε στη γωνία και αρχίζουν να λένε «τώρα κουβέντιαζα με το κ. Αυγένακή… τώρα κουβέντιαζα με το κ.Κονταδάκη…|
Να έχουν εμπιστοσύνη στη ΝΟΔΕ και να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι ότι η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τη ΝΟΔΕ και από τα γραφεία της. Εκκρεμεί το ραντεβού μου στην Αθήνα, περιμένω να το κανονίσει ο κ.Αυγενάκης…
Οι νομαρχιακές επιτροπές παρότι προβλέπονται μία το μήνα τουλάχιστον δύο θα γίνονται.
Σημαία μου είναι να γίνει ανανέωση στο κόμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση όσο είμαι εγώ εδώ να θυμίζει παιδική χαρά. Θα είναι συνδυασμός νίκης .
Ο συνδυασμός με επικεφαλής το κ.Κολοκοτσά δεν είναι αμιγώς της ΝΔ. είναι μία τερατογένεση όσο αφορά την ομοψυχία και το ψηφοδέλτιο το ίδιο. Συνέπεσε να μην είναι κυβέρνηση η ΝΔ.
Μάθημα στο κ.Δήμαρχο δεν κάνω αλλά θα ήταν πιο σώφρων να είχε αποφύγει να εκθειάζει το κ.Υπουργό. Ποια είναι η βοήθεια; Σε ένα αίτημα δικαιολογημένο;
Η γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη είναι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα που δε θα λύσει κανένα πρόβλημα και θα το δουν οι φίλοι μας οι Αργασιώτες.
Είναι 4 χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο κ.Κοντονής καθυστέρησε το έργο στο ΛΙΒΑ. Είχε επιστρατεύσει μέχρι και το σύλλογο κυνηγών… Οι ευθύνες λοιπόν θα μοιραστούν.

Δείτε την εκπομπή στις ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ στο Ionianradio.gr (12/06/2018)

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός