ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
Για την πρόταση  διαγραφής των  μελών της Επιτροπής Τουρισμού μετά από τρεις απουσίες : Δε μπορούμε να λέμε διαγράφουμε …. Κάποια πράγματα αργούν εδώ στη Ζάκυνθο να γίνουν και κουράζουν κάποιους. Όμως δεν εγκαταλείπουμε το πλοίο να βουλιάξει
Για απορρίμματα: «Οφείλουμε άπαντες να πέσουμε στο πρόβλημα και να μη δημιουργούμε αντιπαραθέσεις. Έμενα με ενδιαφέρει να μη μολύνουμε το περιβάλλον και να μην υπάρχει οικονομικό σκάνδαλο. Τώρα αν τρέχει λίγο ζουμί …»
«…. Θα παραδεχόμουν αυτό το σύλλογο αν δεν έβλεπα μια χροιά πολιτική»
 
Στο IonianRadio.gr φιλοξενούμενος ο Nίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Συλλόγου "ΣΚΟΠΟΣ"- ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
 
Βρίσκομαι στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ. Έχουν συγκεντρωθεί άπαντες προπονητές, παράγοντες, είναι ο Δήμαρχος, η Αντιπεριφέρεια , κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Στο ΑΟ Βασιλικού είμαστε στο α΄τοπικό και είμαστε σε άριστη θέση για τόσο λίγο χρονικό διάστημα που έχει δημιουργηθεί η ομάδα.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Από τη στιγμή που από μόνοι μας με αίτηση προς το δήμο ζητάμε τη συμμετοχή μας θα πρέπει να συμμετέχουμε. Το να διεκδικούμε από μακριά δε φέρνει αποτελέσματα. Αν κάποιος δεν το αντέχει θεωρώ ότι έντιμο είναι να κάνει μία αίτηση προς την επιτροπή αποχώρησης του. Δε μπορούμε να λέμε διαγράφουμε.
Κάποια πράγματα αργούν εδώ στη Ζάκυνθο να γίνουν και κουράζουν κάποιους. Όμως δεν εγκαταλείπουμε το πλοίο να βουλιάξει. Αν δεν συμβάλλουμε και δε βοηθάμε τους αρμόδιους φορείς θα είμαστε μέσα στο πλοίο που θα βουλιάξει. Υπάρχει δυσαρέσκεια όμως δεν δίνεται λύση με το να μην εμφανίζεται κάποιος.
Η επιτροπή κάνει πράγματα, όμως η επιτροπή με όλους εμάς δεν έχει φέρει εκείνο το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Δεν είναι άχρηστη, έχει κάνει κάποιο πράγματα.
Ξέρουμε άπαντες οι ζακυνθινοί, τι χρειάζεται σε αυτό το νησί. Ο κ.Κούτουλας πήρε την άποψη όλων, έλεγξε και μόνος του, Κάι έκανε μία έκθεση. Για να εφαρμοστούν όλα αυτά που μας έχει ανακοινώσει χρειάζονται 50 μελέτες κατά σειρά. Ο κ.Κουτουλας ήρε σαν μελετητής για να πάρει όλα αυτά και να κάνει ένα πράγμα και να πάμε σε εφαρμογή. Όμως άλλο πράγμα μας λείπει για να γυρίσουμε σελίδα. Δηλαδή όλοι οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να έχουν διάθεση και δύναμη να εφαρμόζουν κάποια πράγματα που θα πει ο κάθε Κούτουλας.
Αναγνωρίζω αυτά που έχουν γίνει αλά τη μεγάλη διαφορά ακόμη δεν την έχουμε δει. Ευελπιστώ να την δούμε αυτό το καλοκαίρι.
Τα χρήματα που δαπανηθήκαν για τη μελέτη του κ. Κούτουλα θεωρώ δεν πήγαν χαμένα. Θα πάνε όμως αν δεν εφαρμοστεί η μελέτη. Πραγματικά ξέρουμε τι μας λείπει και δεν είναι η μελέτη τι θα μας σώσει. Ξέρουμε πραγματικά που πρέπει να δώσουμε προτεραιότητες.
Πάει να λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων και βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν…. Θα παραδεχόμουν αυτό το σύλλογο αν δεν έβλεπα μια χροιά πολιτική. Οφείλουμε άπαντες να πέσουμε στο πρόβλημα και να μη δημιουργούμε αντιπαραθέσεις. Όπου και να τα πάμε τα σκουπίδια θα υπάρξει πρόβλημα. Έμενα με ενδιαφέρει να μη μολύνουμε το περιβάλλον και να μην υπάρχει οικονομικό σκάνδαλο. Τώρα αν τρέχει λίγο ζουμί .. .
Δεν έχω τη γνώση να πω γιατί το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να εξαιρέσει την επιτροπή παραλαβής μηχανημάτων. Μόνο για ένα λόγο θα μπορούσα να καταλάβω αυτή την απόφαση, αν πραγματικά ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη να γίνει αυτή η διαδικασία. Επειδή ξεκίνησε η θερινή περίοδος, επειδή έρχεται προεκλογική περίοδος δεν ξέρω αν υπάρχει νομιμότητα στο ΛΙΒΑ δε θα ήθελα όμως να ξαναζήσω και τα σκουπίδια στο δρόμο. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί , πρέπει να πάει μπροστά και όχι πίσω και να μη ζήσουμε πάλι τα ίδια τη θερινή περίοδο.
Εγώ στηρίζω μόνο τον εαυτό μου τον επαγγελματία και τη Ζάκυνθο όταν όμως ένα φορέα δεν τον αφήνουν να λειτουργήσει;
Τόσα χρόνια δε συμβαδίζω με πολιτικούς και σήμερα μιλάω σαν Πρόεδρος επιχειρηματιών. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να στηριχτούν γιατί κάνουν τον αγώνα τους.
Κάπου να καταλάβουμε ότι τα σκουπίδια είναι δικά μας. Κάπου πρέπει να πάνε. Τώρα αν κάποιοι φορείς δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους…. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.
Θεωρώ ότι όπως είναι η κατάσταση σήμερα θα πρέπει άπαντες με τη λογική, με εντιμότητα διαφάνεια σεβασμό προς περιβάλλον και ΛΙΒΑ να βοηθήσουμε να λυθεί το πρόβλημα και να σταματήσουν όλες εκείνες οι πολιτικές που γίνονται για οποιοδήποτε λόγο. Ή ας τα πάρει το Υπουργείο , η Κυβέρνηση, ο δικός μας Υπουργός που είναι; Ολοκληρωμένα να λυθεί το πρόβλημα αυτό με ενδιαφέρει σαν επιχειρηματίας και να μη μολυνθεί άλλο ο τόπος. Αλλιώς καταστραφήκαμε.

 

 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός