ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σκληρή γλώσσα εναντίον του Βουλευτή Ζακύνθου  και Υπουργού Δικαιοσύνης  Σταύρου Κοντονή του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου Αντώνη Κασσιμάτη, στη Δημοτική Αρχή και στην αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου άσκησε για την υπόθεση ΛΙΒΑ, ο Αντώνης Γκούσκος (πρώην μέλος του ΒΡΑΧΙΟΝΑ).

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ο ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ , καταλογίζοντας του τακτική που δεν θα οδηγήσει στο μέχρι πρότινος επιθυμητό αποτέλεσμα, της μη εγκατάστασης ενδιάμεσης  και ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ιδιαίτερη αίσθηση  προκάλεσε η αναφορά  του κ. Γκούσκου ότι για λόγους πολιτικούς και ενόψει  ελογών τα έχουν βρει ξανα ΚΟΝΤΟΝΗΣ-ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ

" Ζήτησα από τους φίλους του συλλόγου του ΒΡΑΧΙΟΝΑ να μπει δικηγόρος από Αθήνα και να σταματήσει το έργο στο ΛΙΒΑ. Όλα είναι παράνομα, δρόμος, εγκαταστάσεις, μηχανήματα. Δεν με άκουσαν και κάνουν τους αστυφύλακες. Δε συμφωνώ και καραγκιόζης πολιτικός δε γίνομαι. Γι αυτό αποχώρησα και από την ομάδα.  Έχουν στις τσέπες καβούρια. Δεύτερον δεν είναι δυνατόν να γίνεται συγκέντρωση και να κάθονται στα καφενεία, να μη κάνουν έναν αγώνα.

Τι κάνει τώρα ο σύλλογος? Τρέχει πίσω από τα αυτοκίνητα και στέλνει χαρτάκια στο Κολοκοτσά.  Δεν έχουν τα κότσια να τα βάλουν με την εξουσία, δεν μπορούν οικονομικά και τρίτον το βλέπουν συμφεροντολογικά …

Το θέμα είναι να μη γίνει το έργο εκεί επάνω και να μη καταστραφεί ο υδροφόρος ορίζοντας.

Μπράβο στο κ.Τζίμη γι αυτά που είπε για Τσίπηρα και Κολοκοτσά…

Αυτοί είναι εγκληματίες για τη Ζάκυνθο, είναι εγκληματίες για το περιβάλλον και πάει κάποιος να συζητήσει μαζί τους?

Εξαρτάται από το κ., Υπουργό γιατί αν έχει συμβιβαστεί το έργο να προχωρήσει τότε θα προχωρήσει.

Πρώτος κατέκρινα το κ.Κολοκοτσά ότι είναι ανακόλουθης και δεν  έχει μπέσα. Ο κ,Κοντονής κατηγορούσε ως λοβιτούρες Ξένο και Μποζίκη ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα. Τον καλώ να κρατήσει την άποψη του . τι θα πει ενδιάμεση λύση; Ενδιάμεση λύση δηλαδή στην απάτη;

Τα μηχανήματα είναι άλλα αντί άλλων και θα γίνει παραλαβή με τη ματιά; Δηλαδή τα βάζουμε να δουλέψουν και αν ακούμε σωστά τον ήχο  είμαι εντάξει; Όφειλε ο κ.Κοντονής να τα είχε σταματήσει και να τους είχε στείλει σπίτια τους. τι έγινε με τον έλεγχο στο Δήμο; Που είναι τα πορίσματα; Ή περιμένουμε να έχουμε εκλογές για να βγουν; Που είναι τα πορίσματα που εκεί πάνω η ταρίφα ήταν 5 και 10 χιλιάδες;

Εγώ πρεσβεύω το εξής. Να έρθουν 2 καθηγητές με ένα εκπρόσωπο από κάθε διαμέρισμα της Ζακύνθου , όσο το δυνατόν πιο κοντά εκεί που βγαίνει ο όγκος σκουπιδιών και φυσικά μακριά από τον υδροφόρο ορίζονται και αφού αποφασίσουν με τα  1-2 μήνες να δεσμευτούν όλοι θα τηρηθεί η απόφαση των καθηγητών.

Μέχρι στιγμής όλα είναι σε εκκρεμότητας.

Ο κ.Κοντονης έχει στα χέρια του μελέτες για αεροδρόμιο , για Σκοπό κλπ, εδώ και 8 μήνες … ας τις εξετάσει…

Γύρω από το Κοντονή μαζεύονται πολιτικάντηδες από άλλα κόμματα όπως το συνηθίζουν…

Πρώτος και καλύτερος εναντίον του ΛΙΒΑ ήταν και ο κ.Κασσιματης. μετά τις επισκέψεις του στην Αθήνα τα γύρισε και μας λέει δε μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει να πάμε στο Λιβα.

Πρέπει όλοι να τηρούν το λόγο τους και να μην υπάρχουν παζάρια. Τις θέσεις μου τις ξέρουν όλοι εδώ και καιρό. Τον αγώνα ανέλαβε ο κ.Σκιαδόπουλος ο κ.Μαρίνος και ο κ.Μαλαπέτσας να τον κάνουν.

Ας τον κάνουν…

Ο σύλλογος φτιάχτηκε για να μην πάνε τα σκουπίδια στο ΒΡΑΧΙΟΝΑ. Αλλιώς δεν έχει νόημα η ύπαρξη του. Και πάλι είμαι στο πλευρό τους αν θέλουν όμως να  προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά με δικηγόρο μεγάλο , σοβαρό  από Αθήνα για να σταματήσει το έργο.

Ο μόνος λεβέντης είναι ο  κ. Σκαλτσογιάννης. Υπόγραψε ένα συμφωνητικό και είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να τους τηρήσει τους όρους. Ποιος έχει εμπιστοσύνη στο Κολοκοτσά που κάθε 15 ημέρες αλλάζει απόφαση; Ποιος συζητά με το Μυλωνά ; Με το Τσίπηρα; Με το κ.Κάρδαρη;  Εν μέρει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΙΟΙ  τα έχουν βρει .

 Μου  δίνεις το Δήμο σου δίνω το Επιμελητήριο. Τα έχουν βρει …..

---------------------------------------------------------------------------------------------

Κανένας από το Δημοτικό Συμβούλιο δε θέλει να θίξει το θέμα αλλαγής του δρόμου που έχει πάρει το όνομα του δοσίλογου Αναστάσιου Ταβουλάρη και για αυτό περιμένω από το κ.Κοντονή να αναλάβει πρωτοβουλία και να  πιεστεί ο Δήμος και να αλλάξει  όνομα ο κεντρικός δρόμος . με αριστερή κυβέρνηση η πινακίδα παραμένει και κανείς δεν έχει τα κότσια να την αλλάξει.

Το αγνοούσαν στη Ζάκυνθο αυτό πολλοί. Δε μπορούμε να έχουμε τους δοσίλογους να κοσμούν τα σπίτια μας

 Ο Νικόλαος Πλαστήρας και ο Νικόλαος Κολυβάς συνέταξαν το κατηγορητήριο των άθλιων αυτών προδοτών".

 Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο Ionianradio.gr (10/11/2017)

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός