ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟΝέα Δημοκρατία: Μήνυμα ενότητας στις περιφερειακές εκλογές
Με συνεντεύξεις τύπου και ομιλίες στην Κεφαλλονιά και Κέρκυρα σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., κυρία Σοφία Ζαχαράκη αναφέρθηκε στην σημασία των περιφερειακών εκλογών για την πορεία της χώρας εστιάζοντας ιδιαίτερα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Τόνισε ότι οποιοσδήποτε τάσσεται ενάντια στις αποφάσεις του Κόμματος και του Προέδρου του Κυριάκου Μητσοτάκη, προτάσσοντας τον εγωϊσμό του, εργάζεται κατά της ενότητας του Κόμματος και της πορείας προς την νίκη, που τόσο επιζητεί ο ελληνικός λαός.
Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, σε μια ατμόσφαιρα ζωηρών χειροκροτημάτων αναγνώστηκε το μήνυμα στήριξης που εστάλη εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας για την υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κυρία Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου.
«Φίλες και φίλοι, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις επικείμενες μεγάλες εκλογικές μάχες σε αυτοδιοικητικό, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Το 2019 είναι χρονιά επανεκκίνησης, χρονιά που η Ελλάδα θα αφήσει οριστικά πίσω της την κρίση. Και τα Ιόνια νησιά έχουν ανάγκη αυτή την επανεκκίνηση με την πρωτιά της Ν.Δ.
Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε και στηρίζουμε τη Ρόδη Κράτσα και τα στελέχη που απαρτίζουν αυτή την αξιόλογη αγωνιστική ομάδα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Μια ομάδα που έχει συγκροτηθεί και που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα, αξιόλογα πρόσωπα. Η κα Κράτσα διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση και την αποτελεσματικότητα, και το έχει αποδείξει απ’ όποιο μετερίζι κλήθηκε να υπηρετήσει. Δραστήρια, με αποφασιστικότητα, ενώνει δυνάμεις και παράγει αποτέλεσμα, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία».
Η ΝΟΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ συντάσσεται απόλυτα με τα παραπάνω και αποδοκιμάζει κάθε ενέργεια που αντιστρατεύεται στον κοινό αγώνα του Αρχηγού της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, των στελεχών και των μελών της.

Προεδρος ΝΟΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ ΜΠΟΥΚΙΟΣ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός