ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟΔελτίο τύπου - Καταγγελία

ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου: Καταγγελία τραμπουκισμών προέδρου ΝΟΔΕ Ζακύνθου σε βάρος στελέχους ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου

Εφαρμόζοντας με “δημιουργικό τρόπο” τη γραμμή για “κλωτσιές” στο Συριζα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου Διον. Καρδιανός – Μπούκιος επιτέθηκε εν ψυχρώ σήμερα το πρωί σε δημόσιο χώρο στο κέντρο της πόλης, φραστικά και όχι μόνο, στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου σ Ηλία Μακρή.
Είναι σαφές ότι η όξυνση της αντιπαράθεσης που επιχειρεί το κόμμα της ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση φθάνει δυστυχώς ακόμα και σε προπηλακισμούς και προσωπικές επιθέσεις.
Η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη και φασιστικού τύπου επίθεση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου και διερωτάται εάν ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιλαμβάνεται την πολιτική αντιπαράθεση με τέτοιες μεθόδους;
Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε σήμερα από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στις εισαγγελικές και αστυνομικέ; αρχές προκειμένου να γίνουν συστάσεις στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου.
Καλούμε κάθε συμπολίτη μας και ιδιαίτερα τους συντηρητικούς ψηφοφόρους να καταδικάσουν και να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές που καμία σχέση δεν έχουν με τον πολιτικό πολιτισμό και τις δημοκρατικές παραδόσεις μας.
Ζάκυνθος 8/8/2018
Το γραφείο τύπου
της ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός