ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟΤην εκτίμηση ότι «η ΝΔ έχει αποδοθεί σε ένα αγώνα κατατρομοκράτησης Βουλευτών και Κυβερνητικών στελεχών των ΑΝΕΛ» κάνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου, κ. Σταύρος Κοντονής
Ως γνωστόν, ο Υπ. Δικαιοσύνης εγκαινίασε την  στρατιωτική γέφυρα στην περιοχή του Αγ. Χαράλαμπου, μαζί με τον αρχηγό του ΓΕΣ, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος εκπροσώπησε τον Υπουργό Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο.
Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την τελετή παράδοσης της γέφυρας, ο κ. Κοντονής έστρεψε τα βέλη του στη ΝΔ, τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «απέτυχε στη Βουλή με τη πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και τώρα έχει αποδοθεί σε ένα αγώνα κατατρομοκράτησης βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών των ΑΝΕΛ».
Όπως μάλιστα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόσθεσε ότι οι επιθέσεις κατά των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας «πλήττουν τον πύρινα του δημοκρατικού πολιτεύματος και δημιουργεί συνθήκες αποσταθεροποίησης όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και της Δημοκρατίας μας».
Συνεχίζοντας, την κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη είναι ένα πολιτικό και ιστορικό έργο του Καρλ Μαρξ, στο οποίο αναφέρει ότι τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα τα ζούμε μόνο δύο φόρες, την πρώτη σαν τραγωδία, που την ζήσαμε το 1965 και την δεύτερη ως κωμωδία. Τώρα ζούμε την κωμωδία, αλλά αντί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχουμε τον Κυριάκο και αντί του Σταύρου Νιάρχου έχουμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη».
Στο μεταξύ,  αναφερόμενος στη συμφωνία για το ονοματολογικό, δήλωσε  χαρακτηριστικά ότι «ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς με τον ομόλογο του, της FYROM, υπέγραψαν μια συμφωνία απόλυτα θετική, η οποία διασφαλίζει τα εθνικά δίκαια και κλείνει μια εκκρεμότητα 25 ετών», σημείωσε πως «είχαμε υποστεί μια βαριά διπλωματική ήττα» και κατέληξε: «Η ειρήνη, η αλληλεγγύη και η συνεργασία στην περιοχή μας θα ευοδωθούν σε αντίθεση σε όλα αυτά που ελπίζουν και προπαγανδίζουν οι κήρυκες του μίσους και της διαίρεσης».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και voria.gr 
photo:zantepress24

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός