Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κυριακή 19 Αύγουστος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Δελτίο τύπου - Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου: Καταγγελία τραμπουκισμών προέδρου ΝΟΔΕ Ζακύνθου σε βάρος στελέχους ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου

Νέα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις αντιδράσεις της στο θέμα των μεταγωγών του Χρ. Ξηρού και του Δημ. Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Χαλκίδας και Βόλου, αντιστοίχως, εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης».

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ανάπτυξη, κέρδη για τους ξενοδόχους. Εξαντλητικά ωράρια για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους και βοθρολύματα για το λαό της Ζακύνθου.  

Ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο την 1 / 8 / 2018 η ενσωμάτωση-ενοποίηση του ΤΕΙ Ιονίων νήσων με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Μια ακόμα εξαγγελία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιείται. Με την ενοποίηση διαμορφώνεται ένας πλέον αναβαθμισμένος και ενιαίος εκπαιδευτικός και ερευνητικός χώρος για όλη την περιφέρεια ιονίων νήσων.

Να απαντήσει για τη μεταγωγή "στα μουλωχτά" του τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα, στις αγροτικές φυλακές Βόλου, καλεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.