Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 22 Οκτώβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ με τον διακριτικό τίτλο «SOS KIDS ΛΑΜΨΗ». Καλεί όλα τα μέλη και τους εθελοντές αιμοδότες όπως βοηθήσουμε έναν νέο συνανθρωπό μας ετών 46 από την Ζάκυνθο που διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία, και  νοσηλεύται στο γενικό νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΜΕ ΏΡΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 22/03/18 16:00 UTC: ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΩΣ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ . ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΕΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΛΙΜΕΝΕΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ Η ΟΡΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ:

 Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Ζακύνθου, με χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επαγγελματικού Λυκείου Ζακύνθου - ΕΠΑΛ,  προκειμένου, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, οι μαθητές της Β’  και Γ’ τάξης, του τομέα Υγείας, να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: “Διαπροσωπικές Σχέσεις – Ισότητα των Φύλων” .

Μεγάλη ανατροπή στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της Ζακυνθου  μετά την αγορά του «Ανδρέας Κάλβος» από την  οικογένεια Λυκούδη που προσέφερε 6,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Η Γενική Περιφερική Αστυνομική Διεύθυνση Ι.Ν ενημερώνει …  Νομοθεσία περί αλλοδαπών Ζάκυνθος 05-03-2018: Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε),  διότι κατελήφθη να διαμένει παράνομα στη Χώρα,  στερούμενος νομίμων εγγράφων παραμονής σ’ αυτή.