Παρασκευή 24 Νοέμβριος 2017
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Μετά τις πλημμύρες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2016, όπου ο Δήμος συμμετείχε με όλα τα μηχανήματα, τα οχήματα και το προσωπικό του για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων, στη συνέχεια κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις που χρειάζονται και είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου.

Ο καθιερωμένος εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» καθώς και του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (20-10-2017), στην Ζάκυνθο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου θα  πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μώλου Ζακύνθου:

  Τη συμβολή των τοπικών ΜΜΕ , με τις κατά καιρούς παρεμβάσεις τους, προσφέροντας τα μέγιστα στην κατασκευή και λειτουργία του Νέου σχολείου Ορεινής Ζακύνθου,  επισημαίνει με επιστολή του ο Νικήτας Αρετάκης, ζητώντας την  συνέχεια της θετική αυτής παρέμβασης ώστε  να δοθεί λύση στην τηλεφωνική παροχή του διδακτηρίου.

Αιχμηρός και σε σημεία ιδιαίτερα καυστικός, εμφανίζεται με ανακοίνωση του στα ΜΜΕ, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πλειοψηφιών Σύμβουλος ΔΗΜΤΟ Ζακύνθου κ. Τάσος Τζίμης. Βάζοντας στο στόχαστρο τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Κώστα Κοκλα, δεν διστάζει να δηλώσει ότι, «Έχουμε Πρόεδρο, ο οποίος δεν έφτασε ποτέ στην κάλπη, αλλά με το δικαίωμα των υπογραφών και την εξουσία του ως Δημοτικός Συμβολος μάζεψε όλες τις υπογραφές  από την ΝΟΣ, μη αφήνοντας δικαίωμα διεκδίκησης άλλου  ενδιαφερόμενου».

Νεότερη Ενημέρωση: Άνοιξε ο δρόμος μετά το συμβολικό αποκλεισμό των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου, μετά την κατάληψη που βρίσκεται σε εξέλιξη  τις τελευταίες ημέρες, διατηρώντας κλειστό το σχολικό συγκρότημα, προχώρησαν σε μία επόμενη κίνηση, κλείνοντας συμβολικά σήμερα το πρωί (17-10-2017) με ταινίες και θρανία, τμήμα του δρόμου , έμπροσθεν του σχολικού συγκροτήματος , στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά με το συντονισμό των οδηγών, από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.