ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είναι αλήθεια, μέρος της πραγματικότητας μας, ότι βρισκόμαστε όλοι  διαρκώς σε μια κατάσταση επισφαλή, μετέωρη και ασαφή με απρόβλεπτες συνέπειες … Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε, ότι η ζωή  μερικές φορές  παίζει άσχημα παιχνία μαζί μας, βάζοντάς μας , μάλιστα, σε ακραίες δοκιμασίες και προκλήσεις, που ξεπερνούν κατά πολύ  τα όρια  των ανθρώπινων αντοχών … Τότε όλα μας φαίνονται μαύρα,  νοιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, ότι είμαστε μόνοι σε αυτή τη περιπέτεια, ότι άθελα μας συμμετέχουμε σε ένα κακόγουστο εφιαλτικό παιχνίδι… Και όμως, όλα μπορούν να αλλάξουν, μπορούμε να τα αλλάξουμε ή  να βοηθήσουμε να αλλάξουν,  επαναφέροντας το χαμόγελο και την αισιοδοξία,  σε ένα κορίτσι  φωτεινό και  λαμπερό όπως είναι η ιδία η ζωή .
Η Διονυσία Μαρούδα είναι μόλις 27 χρονών και  έχει διαγνωστεί με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου . Η Διονυσία  πρέπει να υποβληθεί σε άμεση χειρουργική επέμβαση, σε νευροχειρουργική κλινική του Εξωτερικού.  Το χρηματικό ποσό,  όμως ,που πρέπει  να δοθεί είναι δυσβάσταχτο για την ίδια και την οικογένεια της ,όπως και για τον καθένα από  εμάς . Παρ όλα αυτά, μπορεί να γίνει μικρό και απόλυτα διαχειρίσιμο, όταν είμαστε όλοι μαζί και  ο κάθε ένας από εμάς από το υστέρημά του,  συμβάλει σε αυτή την αποστολή ζωής .
Εξάλλου, για το  λόγο αυτό , ανοίχτηκε Ατομικός Ερανικός Τραπεζικός Λογαριασμός με αριθμό 345/005158-60 στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (υποκατάστημα 345 ΖΑΚΥΝΘΟΥ) στα ονόματα Μαρούδα Διονυσία του Πέτρου και Μαρούδας Πέτρος του Παναγιώτη.
 Πάντως, η Διονυσία με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει και συγκλονίζει αγγίζοντας τις καρδιές όλων μας ...
«Με λένε Διονυσία και είμαι 27 ετών. Τον Νοέμβριο του 2017 διαγνώσθηκα με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου. Για την αφαίρεση του όγκου πρέπει να χειρουργηθώ σε νευροχειρουργική κλινική του εξωτερικού στις 6 Αυγούστου 2018. Για να ανταπεξέλθω στα έξοδα της επέμβασης, θα ανοιχθεί ερανικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και με κάθε βοήθεια η ελπίδα μου για τη θεραπεία μου μεγαλώνει. Για να γίνω καλά και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου που άφησα στη μέση, για να μεγαλώσω και να γεράσω, για να κάνω οικογένεια και παιδιά, για να ΖΗΣΩ. Για τον αριθμό του ερανικού λογαριασμού θα ενημερώσω εντός των επομένων ημερών. Σας ευχαριστώ από καρδιάς»

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός