ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Άγιος της Συγγνώμης στη ζακυνθινή Ποίηση και φιλαρμονικά προς τιμήν Του, η 3η εκδήλωση του ζ΄ κύκλου δράσεων του Κέντρου Λόγου “Αληθώς”, στο πλαίσιο της 300ετηρίδας  Αγίου Διονυσίου
Το Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ» πραγματοποιεί την 3η μορφωτική σύναξη του ζ΄ κύκλου του, στο πλαίσιο μάλιστα των διαφόρων εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 300 ετών από την Μετακομιδή του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου από τα νησιά Στροφάδια στη Ζάκυνθο (1717-2017).
Η εν λόγω δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 7 μ.μ., στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει:
α) Διάλεξη του κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΕΡΡΑ, φιλολόγου – ποιητή – ερευνητή, με θέμα: “Ο Άγιος της Συγγνώμης ως πηγή έμπνευσης για ποιητές και στιχογράφους της Ζακύνθου”.
β) Απαγγελία ποιημάτων προς τιμήν του Αγίου Διονυσίου από τον ηθοποιό κ. ΤΑΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.
γ) Απόδοση κοσμαγάπητων μουσικών μελών από τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, τα οποία αφορούν αφενός μεν στον Προστάτη Άγιο του νησιού, αφετέρου δε στα ερχόμενα Χριστούγεννα. Θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΑΣ.
Οι υπεύθυνοι του “Αληθώς” έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους τιμώντες  τον Άγιό μας, όπως και τους φίλους της Ποίησης και της Μουσικής και σε αυτή την εκδήλωση του Κέντρου Λόγου!

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός