Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων  Βασιλικού «ΣΚΟΠΟΣ» το βράδυ του περασμένου Σαββάτου  16 Φεβρουαρίου 2019 στο εστιατόριο «ΔΗΜΑΡΑΣ» στον  Πλάνο Ζακύνθου .
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Νίκος Βαρδακαστάνης , πλαισιωμένος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και από τον πρόεδρο του δ.δ Βασιλικού κ. Π.Γιαννούλη,

καλωσόρισε τους παριστάμενους και έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά …

  • «Δεν παύουμε να αγωνιζόμαστε και με όλες τις δυνάμεις μας να προωθούμε τα πάγια αιτήματα του κλάδου μας, που όπως πολύ καλά γνωρίζετε  στοχεύουν στην καλύτερη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος,  αλλά και στην δημιουργία ενός γενικότερου φιλόξενου περιβάλλοντος στην περιοχή μας  και το νησί μας, φιλικού στην τουριστική βιομηχανία  και στους μόνιμους κατοίκους . Γνωρίζουμε όλοι πως πρέπει να γίνουν πολλά προς αυτή την κατεύθυνση  και για αυτό αγωνιζόμαστε . Πρέπει να είμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση και ασταμάτητα διεκδικητικοί .Γεγονός που το αποδεικνύει η μέχρι σήμερα πορεία μας»

Να σημειωθεί ότι, το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στην κ. Σούρμπη , που κέρδισε ένα υπέροχο κόσμημα, ευγενική χορηγία των  κοσμηματοπωλείων  του κ. Γιώργου Στασινόπουλου. Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός