ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οι εκδόσεις «Θεριανός» μετά την πετυχημένη πολιτιστική εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση  του βιβλίου της Διονυσίας Θεριανού  «Μαθαίνοντας να πετάω»  (το φιλί του πνεύματος ) στην κατάμεστη αίθουσα της “ Λέσχης Ο Ζάκυνθος “ , θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς, όλους όσους τίμησαν με την παρουσίαση τους και υποστήριξαν με την  αγάπη τους , την συγγραφέα και τις εκδόσεις «Θεριανός» που στα πρώτα τους βήματα, σκοπό έχουν να προάγουν τον πολιτισμό της Ζακύνθου και της Ελλάδος.

 

Το Βιβλίο  “Μαθαίνοντας να πετάω “  συγκίνησε  τον κόσμο  που παραβρέθηκε  στην παρουσίαση,  και γέμισε τις καρδιές  μικρών και μεγάλων  με όμορφα  συναισθήματα και  μηνύματα για  την Αγάπη, την Ζωή  και τον Άνθρωπο μέσα από τα λόγια των ομιλητών και μέσα από τα παραμύθια.

 

Τις επόμενες ημέρες οι εκδόσεις θα προχωρήσουν σε ανατύπωση του βιβλίου, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων. Οι αναγνώστες θα μπορούν να το προμηθευτούν ή να το παραγγείλουν στα βιβλιοπωλεία της Ζακύνθου και όλης της Ελλάδας.

 

Ευχαριστούμε  τους εκλεκτούς μας καλεσμένους  για  την φιλική τους συμμετοχή:

(αλφαβητική σειρά)

 

Ιόνιο Κύμα, Κώστας Καποδίστριας, Αναστασία Κορινθίου, Αλέξης Κωστάλας, Κώστας Λούντζης, Βασίλης Πρασσάς,  Άγγελος Πυριόχος, Φωτεινή Σαββατιανού, Γιώργος Χουρβαδάς.

 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε  όλους τους αγαπητούς φίλους  που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.

ΙΟΝΙΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ZANTEPRESS24 –  IONIANRADIO.GR – ERMIS – STIGMA – SKAI 90,2 – ZANTE NEWS TIME – ZAKYNTHOS EVENTS

Το Ξενοδοχείο Φοίνικας  – Το Εστιατόριο Αλέκτωρ –  τον  Σπύρο Ξένο (εμπόριο  Χαρτικά πλαστικά)  -  Το Σούπερ Μάρκετ  Proton στα Πηγαδάκια 

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιθέας το Κούκεσι  - τον Τάσο Πυλαρινό εστιατόριο Μανταλένα - την οικογένεια Νίκου Τεμπονέρα  εμπόριο ελαιόλαδου   , Το Μέλι  «  Φίλιππας » 

Επίσης τον Πρόεδρο και το Δ.Σ για την παραχώρηση της αίθουσας «Λέσχη ο Ζάκυνθος».

 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός