ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟΤην Κυριακή 10/2/2019  και ώρα 18:30 στην Λέσχη Ο Ζάκυνθος  θα πραγματοποιηθεί  πολιτιστική εκδήλωση με αφορμή την παρούσιαση Βιβλίου ( Μαθαίνοντας να Πετάω ) της συγραφέας Διονυσίας Θεριανού .
 
Ένα ιδιαίτερο βιβλίο αυτογνωσίας , το πρώτο βιωματικό και βιογραφικό παραμύθι  με ρεαλιστική αλλά και ονειρική  πλοκή, που φαίνεται πως θα ταράξει τους λογοτεχνικούς κύκλους εγαινιάζοντας ένα νέο είδος στην ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ.
 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :

Αλέξης Κωστάλας

Αγγελος Πυριόχος

Βασίλης Πρασσάς

Αναστασία Κορινθίου

 

Στο θεατρικό αναλόγιο  οι:

Κώστας Καποδίστριας

Φωτεινή Σαββατιανού

 

Την βραδιά πλαισιώνουν το Μουσικό Φωνητικό σύνολο ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ του Τιμόθεου Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Χουβαρδάς με το τραγούδι ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ που συνέθεσε με αφορμή το βιβλιο!

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 18.30μ.μ στον χώρο πολιτισμού «Λέσχη Ο Ζάκυνθος Πλατεία Αγίου Μάρκου».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ένα ιδιαίτερο βιβλίο αυτογνωσίας , το πρώτο βιωματικό και βιογραφικό παραμύθι  με ρεαλιστική αλλά και ονειρική  πλοκή, που φαίνεται πως θα ταράξει τους λογοτεχνικούς κύκλους εγαινιάζοντας ένα νέο είδος στην ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ.

[Η Διονυσία Θεριανού χρησιμοποιώντας την πένα από φτερά που όλοι κρύβουμε στην ψυχή μας , «γράφει» για όλα όσα μπορουν να μας απελευθερώσουν με οδηγό την Αγάπη. Ένα βιβλίο -επαναστατικό μανιφέστο για την Ζωή , ένα παραμύθι που διαβάζεις στα παιδια σου δυνατά για να το ακούσεις εσύ και να θεραπευθείς – σελίδες που σαν μνήμες κοινές από ένα χθες και ένα αυριο , διαβάζονται για να αλλάξουν το ΤΩΡΑ σου.]


 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός