ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το Zante Dance Festival για τρίτη χρονιά θα φιλοξενήσει στο νησί μας 15 χορευτικές ομάδες και performers από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο κόσμος του χορού θα συναντηθεί για να δώσει μηνύματα, να συνυπάρξει,να ταξιδέψει το κοινό και να επικοινωνήσει μαζί του με τη δική του γλώσσα το Σώμα.

Tην δεδομένη περίοδο έχουμε την ανάγκη να προσφέρουμε στο κοινό μας -ντόπιους και ξένους-  μία πολυπρισματική χορευτική αφήγηση που λείπει από την περιφέρεια.

Αδημονούμε  το Zante Dance Festival να γίνει ένας θεσμός στη Ζάκυνθο, που θα προάγει τον πολιτισμό και θα προσφέρει την δυνατότητα έκφρασης, μέσα από την χορευτική τέχνη κόντρα στους ανέλπιστους καιρούς. 

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο κλειστό θέατρο στην περιοχή Σαρακινάδο ημερομηνίες 29,30 και 31 Ιουλίου 2018 με ώρα έναρξης 21:30

 

Ανδριανή Μαρούλη υπεύθυνη Φεστιβάλ (Χορογράφος)                                                                                                    Απόφοιτος Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης

Στοιχεία επικοινωνίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://palmosstudio.com/gr-dance-festival-application.html

https://www.instagram.com/zantedancefestival/

https://www.facebook.com/zantedancefestival/Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός