ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Για ακόμη μια φορά πιστοποιήθηκε, το μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον των Σέρβων τουριστών, στα Ιόνια Νησιά και ιδιαίτερα για τη Ζάκυνθο, καθώς αποτελούν και συνεχίζουν να είναι αγαπημένος τους  προορισμός, τη θερινή τουριστική περίοδο.
Αυτό διαπιστώθηκε, και από τις δυο πλευρές, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου,κ. Λευτέρη Νιοτόπουλου, με τον Πρόξενο Κεφαλονιάς- Ζακύνθου, κ.Ρουχοτά, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο του,  στο κτίριο της ΠΕΖ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, εστίασε το ενδιαφέρον του, στην τουριστική και πολιτιστική σπουδαιότητα της Ζακύνθου, σε συνάρτηση πάντα, με το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην  εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων αστυνόμευσης και ασφάλειας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ειδικά στις τουριστικές περιοχές .
Στην συνάντηση και παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ζακύνθου,κ. Πανώριου,  τέθηκαν και ειδικά θέματα  που αφορούν την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών  και την εφαρμογή ειδικού  επιχειρησιακού σχεδίου με στόχο τη συνεχή,  προληπτική και αποτρεπτική παρουσία και δράση.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ακόμη  ο πρόεδρος του επιμελητήριου Ζακύνθου, κ.Φώτης Κόττης, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να υπερτονίσει το ρόλο της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της τουριστικής οικονομίας και την ανάγκη δημιουργίας ενός δικτύου επιμελητηριακής συνεργασίας, προς όφελος, όχι μόνο γενικά και αόριστα  της τοπικής οικονομίας, αλλά και άλλων  συνδεδεμένων  με την τουριστική δραστηριότητα παραγωγικών κλάδων.
Ο κ. Νιοτόπουλος, επικεντρώθηκε στις βάσεις και στη δυναμική της Ζακύνθου, προϋποθέσεις που αποτελούν σημαντικό απόθεμα θετικής φήμης, αξιοπιστίας και ασφαλούς  προορισμού .
Στα πλαίσια αυτά, ο Πρόξενος Κεφαλονιάς και  Ζακύνθου, κ. Ρουχοτάς, ανακοίνωσε την πραγματοποίηση συνάντησης  των επιμελητηρίων στην Θεσσαλονίκη τον επόμενο  Οκτώβρη, καθώς και πλούσιες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις .Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός